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How to pizza: the best pizza in Naples with Pignataro and Salvo

Welcome to “On The Road Edition” hosted by Stevie Kim. Today she is in Naples, searching for the best pizza in the city. In Naples, there are over a thousand pizzerias, but Stevie is looking for those ranked as the absolute best, so join her as she tastes the pizza from Ristorante Salvo and chats with Salvatore Salvo, one of the owners of the pizzeria, and Luciano Pignataro over a Pizza Cosacca - one of their most famous pizzas that is definitely worth the trip!

For the Salvos, Neapolitan pizza is a culture to be protected and developed using all the tools, techniques, and knowledge that the world of contemporary gastronomy can offer. Salvatore Salvo and his brother Francesco have been passionately dedicated to their work for years to carry on a tradition that has been passed down for three generations.

As a result, Salvo's Neapolitan pizza is modern, adapted to the advancements of new discoveries in the kitchen, created following seasonality and using the raw materials at hand, enriched by combinations of carefully selected and studied ingredients: this is today’s Neapolitan pizza.

On The Road Edition hosted by Stevie is a series, part of the Mamma Jumbo Shrimp brand, available on both YouTube and Italian Wine Podcast. Besides these, the Mamma Jumbo Shrimp family also includes a book series, a wine school, and much more - the truth is that we love Italian wine but we won’t turn our nose up at other wines!



Italian version
Benvenuti a "On The Road Edition" condotto da Stevie Kim. Oggi è a Napoli, alla ricerca della migliore pizza della città. A Napoli ci sono più di mille pizzerie, ma Stevie è alla ricerca di quelle classificate come le migliori, quindi unisciti a lei mentre assaggia la pizza del Ristorante Salvo e chiacchiera con Salvatore Salvo e Luciano Pignataro davanti a una Pizza Cosacca - una delle loro pizze più famose che vale decisamente il viaggio!

Per i Salvo, la pizza napoletana è una cultura da proteggere e sviluppare, usando tutti gli strumenti, le tecniche e la conoscenza che il mondo della gastronomia contemporanea può offrire. Salvatore Salvo e suo fratello Francesco da anni si dedicano con passione al loro lavoro per portare avanti una tradizione che si tramanda da tre generazioni.

Di conseguenza, la pizza napoletana Salvo è una pizza moderna, adattata all’avanzare delle nuove scoperte in cucina, creata seguendo la stagionalità e utilizzando le materie prime a portata di mano, arricchita da accostamenti di ingredienti ricercati e accuratamente studiati: questa è oggi la pizza napoletana.

On The Road Edition condotto da Stevie è una serie, parte del marchio Mamma Jumbo Shrimp, presente sia su YouTube che su Italian Wine Podcast. Oltre a questi, nella famiglia Mamma Jumbo Shrimp potete trovare anche una collana di libri, una scuola di vino e molto altro ancora - la verità è che amiamo il vino italiano ma non storceremo il naso di fronte ad altri vini!

Stevie Kim - autoreStevie Kim
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