€ 4,80 per 250ml
Balsamic Vinegar is a product that has been produced since ancient times in the plains and hills of the Emilian lands, particularly in the Reggio and Modena areas.
It is a product made from must obtained from typical Emilian grapes such as Lambrusco, Trebbiano, and Malvasia.
The must is cooked and then aged in small barrels made of precious woods.
The Redoro balsamic vinegar contains a percentage of 70% must and 30% wine vinegar.
It is an excellent product for salads and fresh seasonal vegetables, both raw and steamed.
To garnish creamy or delicate fresh unaged cheeses.
€ 4,80
per 250ml
Di seguito 8 di 876 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Ho comparto da Spaghetti e Mandolino una piccola selezione di formaggi di qualità italiani. Spedizione veloce e ottima qualità dei prodotti
DemetrioRegalo super apprezzato
BarbaraBresaola Punta d’Anca Valtellina IGP 1 kg, assolutamente strepitosa. Impossibile tornare indietro!
MicheleZeer goede verpakking en uitstekende smakelijke produkten aan democratiese prijzen
Michel de vosExcellent products and outstanding service. Highly recommended!
Enrico CozzoniOttimi prodotti di qualità, la spedizione è veloce il pacco arriva ben imballato, sono cordiali e comunicativi, sono molto soddisfatto, grazie e buon lavoro.
Rocco DidonnaJ'ai acheté les boissons Tormachio, goût oranges sanguines. Un délice à déguster bien frais. Pas sucré ni écoeurant, mais désaltérant. Je vous les recommande.
CANET Valéry4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!