€ 48,90 for 1kg ca.
This raw cow's milk cheese is born from the union of two great traditions: the dairy tradition of the Belluno Dolomites and the typical burying technique of Romagna. Produced among the majestic Belluno mountains, it offers unique organoleptic characteristics.
After a maturation of over 12 months, it is refined for another 3 months in an anaerobic environment in the traditional pits of Sogliano al Rubicone. The result is a cheese with an extraordinary aromatic and taste profile: intense, pleasant, and persistent flavor. The "TRE EFFE" enhance the importance of the Forage, the Fragrance, and the Pits, elements that make this cheese truly unique.
Milk, salt, rennet.
Energy 1896 KJ/457 kcal
Fats 37.90g of which saturated fatty acids 26.70g
Carbohydrates <0.1g of which sugars <0.1g
Proteins 29.09g
Salt 1.35g
€ 48,90
for 1kg ca.
Di seguito 8 di 883 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Zizzona fantastica confezionata a dovere!
Franco Appetiti
Ottima la varietà e la qualità dell'offerta, puntuale la consegna, molta attenzione alle esigenze del cliente
Nicola MARTONE
Prodotti buoni, vasta gamma, servizio veloce. Consigliabila
Luciano
ok
**
Ottimi prodotti veramente eccezionali ad un prezzo molto conveniente. Prodotti freschi e saporiti per fare di un occasione una vera festa. Alla prossima.
Ilario
A funzionato benissimo e rapido. Grazie
Daniele
Speditionen perfetta,Qualita ottima Made in ITALY.:)
Claudio Casamatta4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!