€ 23,27 Voor Confezione d 1 kg
Die tradisie van die Panettone è nou al van die hele Italië geword. Nie meer net 'n geskenk van die Madunina wat oor Milaan heers nie. Trouens, in die laaste paar jaar is daar 'n groei in die produksie van panettone, veral handgemaakte, vervaardig in baie bakkerye waar die kuns van lange rysalternatief met moederdeeg herontdek is.
In Villafranca, 'n ou dorpie in Verona, vervaardig die bakkery De Bortoli 'n panettone van hoë kwaliteit natuurlik en met baie gesogte bestanddele van die Italiaanse soet tradisie. Die resultaat is 'n panettone wat voorgehou word as 'n unieke produk en gemaak van gesekonde meel en moederdeeg wat afkomstig is van die geskiedenis van hierdie laboratorium. Ons bied dit aan verpak deur hul hande vir 'n gedagte wat die hele smaak van Italiaanse handwerk het, die mees werklike en eerlike.
Un panettone che profuma dell'antica tradizione pasticcera veronese abbinata alla ricetta classica milanese. Lunga lievitazione come si usa nella produzione dei pani più nobili, uvetta e burro. Una glassatura molto piacevole e saporita delicatamente croccante.
Al palato la pasta offre una cremosità molto piacevole che esprime tutta la forza dell'impasto a mano. Si consiglia di riscaldare un minuto in forno a 100 gradi il panettone prima di tagliarlo a fette. Il suo sapore è così intenso e il suo colore così giallo che offre una bellissima sensazione organolettica e si presta molto bene ad essere abbinato a crema chantilly o crema pasticcera per una maggior goduriosità. Ve lo consigliamo con del vino spumante dolce. Perchè no, un grande Cartizze Valdobbiadene Superiore DOCG.
€ 23,27
Voor Confezione d 1 kg
✔ U hebt het product aan uw winkelwagentje toegevoegd!