€ 4,20 Voor 250g
Die Biscotti lucani al Mischiglio Bontà del Convento di Forno Rinaldi is 'n ware lekkernij, bereid met natuurlike, gesonde en egte bestanddele. Daarby is dit 'n ware tipiese Lucaanse spesialiteit wat baie skaars is!
Hierdie koekie herneem 'n historiese resep waarmee die Franciskane vaders van Laurenzana, waaronder die Geseënde Egidio, die gelowiges op reis van hul klooster gevoed het. Die ontwikkeling van hierdie produk was die resultaat van langdurige navorsing en studies in samewerking met die bisdom van Acerenza en die Universiteit van Basilicata, en die produk is amptelik voorgestel ter viering van die vyfde herdenking van die dood van die godsdienstige, sowel as beskermheer van die dorpie Laurenzana.
Farina 00 (integrale, orzo, semola), mischiglio di legumi, zucchero, latte, bicarbonato, burro, sale.
Allergeni: glutine, latte.
Durata di conservazione: 5 mesi
Per 100g di prodotto
energia 396 kcal / 1659 kj
grassi 23g di cui acidi grassi saturi 8g
carboidrati 38gdi cui zuccheri 21g
proteine 10g
sale 0,70g
I Biscotti lucani al Mischiglio Bontà del Convento di Forno Rinaldi sono davvero molto buoni! Sono ottimi da consumare a colazione ma anche per una fugace merenda. Ma non solo, dal momento che sono anche un prodotto perfetto da offrire agli ospiti in visita, magari accompagnati da un buon caffè.
€ 4,20
Voor 250g
✔ U hebt het product aan uw winkelwagentje toegevoegd!