€ 3,80 Voor Vaso Ø 14 cm
Om die resepte aan te bied, stel ons hierdie planten voor wat jou kan voorsien van Dragoncello vars altyd wanneer jy dit nodig het om jou skeppings aan die stoof of jou borde te geur.
Die Dragoncello is 'n aromatiese en genesende plant met 'n duisend gebruike. Sy unieke naam word gesê dat dit afkomstig is van die vorm van sy wortels, wat lyk soos 'n groep verwarde slange. Sommige veronderstel dat die naam Dragoncello afkomstig is van die gebruik wat in die antieke tye daarvan gemaak is: dit is inderdaad gebruik om slangebyt te behandel. Hierdie unieke plant word sindsdien gebruik om te kook, aangesien dit 'n intense aroma het, of om spysverteringsprobleme te genees, met noemenswaardige resultate.
Dragoncello ha un gusto pungente ed aromatico, può ricordare vagamente il sedano ed è molto utile in alternativa al sale come esaltatore di sapidità. I fiori e le foglie di questa pianta si prestano perfettamente ad aromatizzare arrosti, pesce ed insalate ed è da tempo utilizzato per aromatizzare l'olio, l'aceto o la mostarda. Tipico componente dei miscugli di "fines herbes" francesi e provenzali, con il suo gusto deciso che rimanda al rafano e alla menta riesce a dare un tocco di originalità ad ogni piatto. È oltretutto utilizzato nella preparazione di molte salse, come la Bernese, la Tartara o la salsa al Dragoncello, della quale costituisce l'aroma principale e, se saltata con un trito d'aglio e un filo d'olio, è pronta ad insaporire frittate, panature, spaghettate, e chi più ne ha più ne metta.
€ 3,80
Voor Vaso Ø 14 cm
✔ U hebt het product aan uw winkelwagentje toegevoegd!