€ 15,00 Voor Trancio S/V da 500g ca.
Kas on vahe soppressa ja salami vahel? Esiteks suuruses.
Tavaliselt on venetia soppressa eriti suur ja kaalub vähemalt 1 kg. Sellel on paksem nahk ja seda tuleb pikema aja jooksul küpsetada just selle laiemate diameetrite tõttu.
Aga olge ettevaatlik, et vahe on ka Soppressa ja Soprèssa vahel... see ei ole ainult "p" küsimus. Viimane on ainult see, mis on Vicenza päritolu. Soprèssa Vicentina on DOP. Kõik muu on Soppressa veneta.
See on delikatesse, millel on eriline võlu ja mis on osa iidsetest traditsioonidest Veneto ja Veneetsia rahvaste vorstide seas. See sisaldab ka küüslauku põhikoostisosana, nagu nõuab iidne venetia traditsioon.
Carne di suino (parti dell’ossocollo, spalla, pancetta, lombo e sopratutto coscia), aglio, sale, spezie (pepe), antiossidante (E300), Conservanti (E252).
Allergeni: nessuno
Valori nutrizionali medi per 100g di prodotto
Energia: 413kcal / 1709kj
Grassi: 37g di cui saturi 15g
Carboidrati: 0g di cui zuccheri 0g
Proteine: 20g
Sale: 3,3g
La soppressa de La Casara è prodotta con suini da allevamento allo stato brado di proprietà.
Ha una maggiore morbidezza rispetto al salame nostrano e una particolare cremosità al palato. Ben speziata e generalmente particolarmente dolce.
Ottima per merende con pane fresco e un buon bicchiere di quello buono. La soppressa era il salume più comune nelle case venete. Quello che serviva anche da accoglienza degli ospiti. Ottima con una buona giardiniera in agrodolce.
Da abbinare a vini come Bardolino, Valpolicella, Soave e il classico dei classici veronesi e vicentini: il Lessini Durello Spumante.
€ 15,00
Voor Trancio S/V da 500g ca.
✔ U hebt het product aan uw winkelwagentje toegevoegd!