Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews
Spaghetti & Mandolino - home page / Typical products / Cheeses / Alpine cheeses

The Best Italian Alpine Cheeses - pagina 4

filtri Show filters

Aged Cheeses

Alpine cheeses

Blue cheeses

Buffalo cheeses

Drunk Cheeses

Fresh cheeses

Goat cheeses

Lactose-Free Cheeses

Parmigiano Reggiano

Pecorino cheese

Rare cheeses

Refined Cheeses

Vaccine cheeses

yogurt

 
Morlacco del Grappa 1/4 in the form of 1.6 kg
Caseificio Montegrappa
31,90
More information
Add to cart
 
Toma di Gressoney d'Alpeggio 1kg
Nicoletta Prodotti Caseari
32,50
More information
Add to cart
 
Malga Speloncia aged 12 months 1 kg
Azienda Formaggio di Speloncia di Denis Secco
32,90
More information
Add to cart
 
Malga Mariech seasoned in tuff 1kg
Azienda Agricola Ponte Vecchio
33,50
More information
Add to cart
 
Alpine Bagoss 24 months Slow Food Presidium 500g
Azienda Agricola Stagnoli Francesco
34,20
More information
Add to cart
 
Malga Lentiai old aged refined 1kg
Latteria di Lentiai
34,90
More information
Add to cart
 
Bagoss di Bagolino d'Alpeggio 36 months 500g
Azienda Agricola Stagnoli Francesco
36,00
More information
Add to cart
 
Toma di Cascina d'Alpeggio 1kg
Opere Casearie
38,50
More information
Add to cart
 
Pan di Pan Vegetable Rennet 1kg
Opere Casearie
38,90
More information
Add to cart
 
Alpine Grappa Bastard 1kg
Azienda Agricola Ceccato
39,90
More information
Add to cart
 
Bettelmatt d'Alpeggio 500g
Bertolino
39,90
More information
Add to cart
 
Baldus cow cheese whole form 2.5 kg
La Casara Roncolato
40,90
More information
Add to cart
 
Malga Pafiorito 1kg
Cooperativa Agordino Latteria di Vallata
40,90
More information
Add to cart
 
Blu del Moncenisio di Alpeggio 1kg
Guffanti Luigi Formaggi
41,70
More information
Add to cart
 
Vezzena aged in a cave for 3 years Slow Food Presidium 1kg
Caseificio degli Altipiani e del Vezzena
42,90
More information
Add to cart
 
Parmigiano Reggiano DOP White Cows 30 months Slow Food Presidium 1kg
Caseificio Rosola
46,50
More information
Add to cart

The Best Italian Alpine Cheeses - pagina 4: history and information

- pagina 4