The first inhabitants of the lands of the Monte Grappa massif were called Morlacchi and came from the Balkan regions of Morlacchia. The shepherds were devoted to raising an indigenous cattle breed, the Burlina, which, thanks to the rediscovery of this cheese and the efforts of Slow Food, has been saved from extinction. It is one of the most characteristic Italian cheeses.
The Morlacco del Grappa cheese is produced in the municipalities of the provinces of Belluno, Treviso, and Vicenza. The milk comes from two sources: that of the evening, which is partially skimmed, producing butter from the cream, and that of the morning, which is whole.
The Morlacco del Grappa is a cheese made from raw milk, soft, and lean. It can be eaten just 15 days after its making up to three months of aging. It is an excellent product to be enjoyed fresh in the summer, accompanied by a good sparkling wine or fruity sparkling wine or a light beer like weizen.
Bernardo Pasquali
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Di seguito 8 di 879 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Ottimi prodotti veramente eccezionali ad un prezzo molto conveniente. Prodotti freschi e saporiti per fare di un occasione una vera festa. Alla prossima.
IlarioA funzionato benissimo e rapido. Grazie
DanieleSpeditionen perfetta,Qualita ottima Made in ITALY.:)
Claudio CasamattaHo comparto da Spaghetti e Mandolino una piccola selezione di formaggi di qualità italiani. Spedizione veloce e ottima qualità dei prodotti
DemetrioRegalo super apprezzato
BarbaraBresaola Punta d’Anca Valtellina IGP 1 kg, assolutamente strepitosa. Impossibile tornare indietro!
MicheleZeer goede verpakking en uitstekende smakelijke produkten aan democratiese prijzen
Michel de vos4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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