Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews
Spaghetti & Mandolino - home page / Typical products / Pasta and rice / Semolina pasta

Semolina pasta: Italy at the table - pagina 5

filtri Show filters

Cereals

Egg pasta

Farro Pasta

Felicetti Pasta

Gluten-Free Pasta

Gragnano pasta

Kamut pasta

Matt paste

Quinoa

Ready risottos

Rice

Semolina pasta

Senatore Cappelli pasta

Stuffed pasta

Whole-wheat pasta

 
Gragnano durum wheat semolina scialatielli
Il Mulino di Gragnano
4,40
More information
Add to cart
 
Durum wheat semolina rigatoni from Gragnano
Il Mulino di Gragnano
4,40
More information
Add to cart
 
Durum wheat semolina fusilloni from Gragnano
Il Mulino di Gragnano
4,40
More information
Add to cart
 
Durum wheat semolina fusilletti from Gragnano
Il Mulino di Gragnano
4,40
More information
Add to cart
 
Paccheri Lisci di Gragnano
Il Mulino di Gragnano
4,40
More information
Add to cart
 
Long Mafaldine with durum wheat bow from Gragnano
Il Mulino di Gragnano
4,40
More information
Add to cart
 
Mafaldine short durum wheat semolina from Gragnano
Il Mulino di Gragnano
4,40
More information
Add to cart
 
Pennoni rigati of durum wheat semolina from Gragnano
Il Mulino di Gragnano
4,40
More information
Add to cart
 
Pennoni rigati No. 64 of Semola - Pastificio Artigiano Cocco
Pastificio Artigiano Cav. Giuseppe Cocco
4,50
More information
Add to cart
 
Malloreddus 500g
Corona Pastificio Artigianale
4,80
More information
Add to cart
 
Felicetti monograno Matt - Egg Tagliatelle
Pastificio Felicetti
4,90
More information
Add to cart
 
Casarecce alla curcuma 250g
Il Trachio
5,00
More information
Add to cart
 
Fregula Sarda 500g
Corona Pastificio Artigianale
5,30
More information
Add to cart
 
Casarecce al vino rosso della Valpolicella 250g
Il Trachio
6,30
More information
Add to cart
OUT OF STOCK
Orecchiette 500g
Casate Normanne
2,80
More information
Notify me of availability
OUT OF STOCK
Calabrian fillet 500g
Casa Folino
2,90
More information
Notify me of availability

Semolina pasta: Italy at the table - pagina 5: history and information

- pagina 5