Alleen producten van uitstekende fabrikanten Meer dan 900 positieve recensies
Spaghetti & Mandolino - home page / Prodotti tipici / Pesce e conserve di mare

biologico Galicische mosselen in hete saus, 8-12 stuks, gebakken in olijfolie, 111 g

    Portomar     Typisch product Buitenlandse selectieBuitenlandse selectie

4,50 Voor 111g

Waarschuw indien beschikbaar

Aan favorieten toevoegen


Levering in: 2 - 4 Dagen
Beschikbaarheid: Inkomend
Tabel met ingrediënten / Allergenen: Molluschi



Meer informatieMinder informatie

Galicische mosselen in hete saus, 8-12 stuks, gebakken in olijfolie, 111 g

Le Cozze Galiziane in Salsa Piccante di Portomar sono davvero straordinarie! Questo prodotto di eccellenza spagnolo è preparato usando solo cozze Mejillones DOP de Galicia provenienti dalle caratteristiche rías galizianestrette e lunghe insenature che si addentrano nella costa, in Spagna nord-occidentale.

Queste cozze sono fritte e poi inscatolate in una gustosa salsa piccante.

Ingredienti: cozze (62,1%), olio di oliva (28,5%), aceto di vino (7,5%), sale (1,5%) e spezie (0,4%).

Valori nutrizionali medi per 100g 
Energia 238 Kcal
Carboidrati 2,6 g
Grassi 19 g
Proteine 14 g

Allergeni: molluschi

Galicische mosselen in hete saus, 8-12 stuks, gebakken in olijfolie, 111 g: Hoe wordt het geproduceerd?

Portomar, Buitenlandse selectie

INGREDIËNTEN Galicische mosselen in hete saus, 8-12 stuks, gebakken in olijfolie, 111 g

Voedingswaarden

Galicische mosselen in hete saus, 8-12 stuks, gebakken in olijfolie, 111 g: Gebruik in de keuken

Le Cozze Galiziane in Salsa Piccante di Portomar sono un prodotto di eccellenza davvero unico per qualità e sapore e quindi, proprio per questo, sono perfette da consumare da sole al fine di gustarne appieno il gusto avvolgente.

Sono perfette però anche per preparare degli sfiziosi finger food oppure per arricchire delle insalate o dei gustosi ma salutari piatti freddi.

Le migliori Cozze Galiziane

Noi di Spaghetti & Mandolino adoriamo tutto ciò che è tipico italiano, ma abbiamo anche un debole per le eccellenze d'oltre confine.

Questo prodotto spagnolo infatti è preparato utilizzando solo le migliori cozze provenienti dalle coste galiziane

Proefnotities

Galicische mosselen in hete saus, 8-12 stuks, gebakken in olijfolie, 111 g: Koppelingen

Hoe bewaart u Galicische mosselen in hete saus, 8-12 stuks, gebakken in olijfolie, 111 g Op zijn best

Waarom vinden we dit product leuk?


4,50 Voor 111g

Waarschuw indien beschikbaar