Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews
Spaghetti & Mandolino - home page / Prodotti tipici / Formaggi

biologico Pepper cheese whole form

    La Casara Roncolato     Typical product VenetoVeneto

54,00 per forma intera 2 - 3 kg ca.

Add to favorites


Delivery costs: 6,40 €
(if you exceed 59.00 € You will get free home delivery for groceries)

Product shipped in thermal packaging (+1.90 €)
Delivery in: 2 - 4 days
Availability: Excellent
Ingredient table / Allergens: Latte



More infoLess info

Pepper cheese whole form

Caciottella della tipologia canestrato a base di latte vaccino. Nella lavorazione si aggiungono semi di pepe nero sarawak.

Dopo stagionatura di 30 – 40 giorni viene avvolto da pepe nero macinato. In questo modo il sapore di pepe è particolarmente accentuato fino al cuore. 
 

Pepper cheese whole form: How is it produced

La Casara Roncolato, Veneto

INGREDIENTS Pepper cheese whole form

Nutritional values

Pepper cheese whole form: Use in the kitchen

Formaggio da tagliere o per antipasti saporiti. Buono anche su pasta al forno.

Vini spumanti di buon corpo preferibilmente metodo classico e vino rosso speziato come Lagrein.

Tasting notes

Pepper cheese whole form: pairings

How to store Pepper cheese whole form At its best

Why do we like this product?


54,00 per forma intera 2 - 3 kg ca.

Add to cart