Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews
Spaghetti & Mandolino - home page / Prodotti tipici / Formaggi

biologico Chili cheese whole form

    La Casara Roncolato     Typical product VenetoVeneto

54,00 per forma intera 2,5-3 kg ca.

Add to favorites


Delivery costs: 6,40 €
(if you exceed 59.00 € You will get free home delivery for groceries)

Product shipped in thermal packaging (+1.90 €)
Delivery in: 2 - 4 days
Availability: Excellent
Ingredient table / Allergens: Latte



More infoLess info

Chili cheese whole form

Caciottella della forma del canestrato prodotta con latte vaccino e stagionata 3-6 mesi.

Nella lavorazione si aggiunge all’impasto del peperoncino di Calabria e poi, dopo stagionatura, viene avvolto in peperoncino in polvere. Molto saporito e aromatico tipico. 
 

Chili cheese whole form: How is it produced

La Casara Roncolato, Veneto

 
 

Ingredients Chili cheese whole form

Nutritional values

Chili cheese whole form: use in the kitchen

Ottimo per la preparazione di sandwich gustosi e saporiti e per farcire cannelloni o lasagne al pomodoro.

Vini bianchi aromatici come muller thurgau e saubignon blanc.

Tasting notes

Chili cheese whole form: pairings

How to store Chili cheese whole form At its best

Why do we like this product?


54,00 per forma intera 2,5-3 kg ca.

Add to cart