Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews
Spaghetti & Mandolino - home page / Prodotti tipici / Formaggi

biologico Caciottina spiced with pepper

    La Casara Roncolato     Typical product VenetoVeneto

7,90 per forma intera 300g ca.

Add to favorites


Delivery costs: 6,40 €
(if you exceed 59.00 € You will get free home delivery for groceries)

Product shipped in thermal packaging (+1.90 €)
Delivery in: 2 - 4 days
Availability: Excellent
Ingredient table / Allergens: Latte



More infoLess info

Caciottina spiced with pepper

Caciottella della tipologia canestrato a base di latte vaccino. Nella lavorazione si aggiungono semi di pepe nero sarawak.

Dopo stagionatura di 1-2 mesi viene avvolto da pepe nero macinato. In questo modo il sapore di pepe è particolarmente accentuato fino al cuore. 
 

Caciottina spiced with pepper: How is it produced

La Casara Roncolato, Veneto

 
 

INGREDIENTS Caciottina spiced with pepper

Nutritional values

Caciottina spiced with pepper: Use in the kitchen

Formaggio da tagliere o per antipasti saporiti. Buono anche su pasta al forno.

Vini spumanti di buon corpo preferibilmente metodo classico e vino rosso speziato come Lagrein.

Tasting notes

Caciottina spiced with pepper: pairings

How to store Caciottina spiced with pepper At its best

Why do we like this product?


7,90 per forma intera 300g ca.

Add to cart