€ 7,90 per 200g ca.
The fresh goat cheese from Sardinia is made with milk from goats grazing among the classic Mediterranean scrub of Sardinia. It is aged for a maximum of 30 - 40 days, which gives it a particular creamy consistency inside and a very pleasant smell of fresh milk.
Pasteurized goat milk, calf rennet, microbial rennet, salt, lactic ferments.
Allergens: milk and milk-based products (including lactose).
Energia 338 kcal / 1402 kJ
Grassi 28,0 g di cui saturi 16,0 g
Carboidrati 0,5 g di cui zuccheri < 0,1 g
Proteine 21,0 g
Sale 1,2 g
The fresh goat cheese from Sardinia, in a portion of 200 grams, is excellent to serve at the table as a refreshing end to a meal or to include in some delightful cheese boards.
Great to pair with a slightly aromatic white wine such as the Arneis del Roero from Piedmont or the Lugana from Lake Garda.
€ 7,90
per 200g ca.
Di seguito 8 di 878 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
A funzionato benissimo e rapido. Grazie
DanieleSpeditionen perfetta,Qualita ottima Made in ITALY.:)
Claudio CasamattaHo comparto da Spaghetti e Mandolino una piccola selezione di formaggi di qualità italiani. Spedizione veloce e ottima qualità dei prodotti
DemetrioRegalo super apprezzato
BarbaraBresaola Punta d’Anca Valtellina IGP 1 kg, assolutamente strepitosa. Impossibile tornare indietro!
MicheleZeer goede verpakking en uitstekende smakelijke produkten aan democratiese prijzen
Michel de vosExcellent products and outstanding service. Highly recommended!
Enrico Cozzoni4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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