Hey, the chosen product is currently unavailable, we recommend this one!
€ 99,94 for 2,5kg ca.
Great cheese from the southern Italian tradition, particularly from Basilicata and Calabria. Produced using the spinning technique similar to that of mozzarella, these forms weighing between 1 and 2.5 kg are hung with string on support poles in the cellars for aging for at least three months.
During this period, the product increases its aromatic intensity, and with aging, it can even present an amber coloration with extraordinary olfactory perceptions of dried fruit, chestnut and wildflower honeys, and aromatic herbs from the Mediterranean scrub.
The Caciocavallo Podolico from Basilicata, a Slow Food Presidia, in its whole form is perfect as a table cheese and for tasty platters. Excellent in chunks to enhance vegetable and legume salads and on pizza with fresh tomatoes. Full-bodied red wines with a nice tannic component are the ideal pairing for this fantastic caciocavallo.
€ 99,94
for 2,5kg ca.
Di seguito 8 di 882 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Ottima la varietà e la qualità dell'offerta, puntuale la consegna, molta attenzione alle esigenze del cliente
Nicola MARTONEProdotti buoni, vasta gamma, servizio veloce. Consigliabila
Lucianook
**Ottimi prodotti veramente eccezionali ad un prezzo molto conveniente. Prodotti freschi e saporiti per fare di un occasione una vera festa. Alla prossima.
IlarioA funzionato benissimo e rapido. Grazie
DanieleSpeditionen perfetta,Qualita ottima Made in ITALY.:)
Claudio CasamattaHo comparto da Spaghetti e Mandolino una piccola selezione di formaggi di qualità italiani. Spedizione veloce e ottima qualità dei prodotti
Demetrio4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!