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€ 2,70 per intera da 150g ca.
The Sweet Salamella without garlic by Corrado Benedetti is a meat of intense rosy color with white parts of lean fat.
The meats from which the sausage is made are lean pancetta and the scannello, particularly sweet and tender.
The salamella is a fresh pork sausage typical of Lombardy, to be consumed cooked. The meat, drained and separated from the rind, is ground, salted, and flavored, and then stuffed, usually in sheep casings.
Recommended preparation by the chef: grilled or raw for the preparation of risottos, fillings, and sauces.
On the electric grill, the sausages should be cooked for about fifteen/twenty minutes.
Perfect for grilling with friends along with a good cold blonde or red craft beer.
With semolina bread from Cappelli wheat and fresh vegetables sautéed.
€ 2,70
per intera da 150g ca.
Di seguito 8 di 875 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Regalo super apprezzato
BarbaraBresaola Punta d’Anca Valtellina IGP 1 kg, assolutamente strepitosa. Impossibile tornare indietro!
MicheleZeer goede verpakking en uitstekende smakelijke produkten aan democratiese prijzen
Michel de vosExcellent products and outstanding service. Highly recommended!
Enrico CozzoniOttimi prodotti di qualità, la spedizione è veloce il pacco arriva ben imballato, sono cordiali e comunicativi, sono molto soddisfatto, grazie e buon lavoro.
Rocco DidonnaJ'ai acheté les boissons Tormachio, goût oranges sanguines. Un délice à déguster bien frais. Pas sucré ni écoeurant, mais désaltérant. Je vous les recommande.
CANET ValéryTutto perfetto. Consigliato
Silvia de Santis4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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