The Vegetable Rennet Pan di Pan is a handmade washed-rind cheese, made from raw mountain milk and vegetable rennet (not animal), produced with milk from a single farm, preferably freshly milked.
Origin: Valchiusella, high Canavese. Sweet with subtle dairy notes. The cow is the typical Aosta Valley white and red spotted breed.
Latte intero crudo di montagna, sale, caglio non animale (coagulante microbico da Mucor Miehei).
Crosta edibile (lavata con acqua e sale) è parte integrante dell'esperienza gustativa.
Shelf life: 60 giorni
Valori medi per 100g di prodotto:
kcal 335
Grassi 26,62
The Vegetable Pan di Caglio (which we present to you on this page in a 500g portion) is recommended to be enjoyed with the crust at room temperature, so that you can fully appreciate its maximum expression.
To pair with medium-bodied red wines, such as Tuscan Sangiovese or Alto Adige Lagrein.
La sua succulenta grassezza gli da una sensazione pastosa, di burro, dolce/acidula se gustato insieme alla crosta.
Si sposa perfettamente con un rosso tipo Montalcino o Merlot.
Conservare in frigorifero nello scomparto dei formaggi ma per poterlo degustare al meglio si consiglia di portarlo a temperatura ambiente. In questo modo si potranno assaporare tutti i sentori che questa delizia sprigiona.
€ 20,10
per porzione da 500g ca.
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