The Pan di Pan with Vegetable Rennet is an artisanal washed-rind cheese made from raw mountain cow's milk and vegetable rennet (not animal), produced with milk from a single farm, preferably freshly milked.
Origin: Valchiusella, upper Canavese. Sweet with slight milky sensations. The cow is the typical Valdostan white and red spotted breed.
Latte intero crudo di montagna, sale, caglio non animale (coagulante microbico da Mucor Miehei).
Crosta edibile (lavata con acqua e sale) è parte integrante dell'esperienza gustativa.
Shelf life: 60 giorni
Valori medi per 100g di prodotto:
kcal 335
Grassi 26,62
The Vegetable Caglio Bread (which we present here in a 200g portion) is best enjoyed with the crust at room temperature, so that you can fully appreciate its finest expression.
It pairs well with medium-bodied red wines, such as Tuscan Sangiovese or Alto Adige Lagrein.
La sua succulenta grassezza gli da una sensazione pastosa, di burro, dolce/acidula se gustato insieme alla crosta.
Si sposa perfettamente con un rosso tipo Montalcino o Merlot.
Conservare in frigorifero nello scomparto dei formaggi ma per poterlo degustare al meglio si consiglia di portarlo a temperatura ambiente. In questo modo si potranno assaporare tutti i sentori che questa delizia sprigiona.
€ 8,10
per porzione da 200g ca.
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