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€ 2,89 for 250g
Tortellini are part of the Italian tradition of first courses. This is a very ancient dish that comes from the Emilian-Romagnol tradition, originally meant to contain meat and other products derived from pork or beef. Another typical product from this area was always added: Parmigiano Reggiano. Then there have been evolutions with ravioli and other fillings, such as the more noble one with Prosciutto Crudo.
Ingredienti della sfoglia (60%): semola di GRANO duro, UOVA 20%.
Ingredienti del ripieno (40%): ricotta 46% (siero di LATTE, LATTE, correttore di acidità: acido lattico), spinaci 23%, pangrattato (farina di GRANO tenero tipo "0", lievito di birra, sale), fiocco di patate (patate disidratate in fiocchi, emulsionante: mono e di-gliceridi degli acidi grassi), Grana Padano (LATTE, sale, caglio, conservante: lisozima d'UOVO), fibra vegetale, BURRO, siero di LATTE, olio di oliva, formaggi grattugiati (LATTE, sale, caglio, conservante: lisozima d'UOVO), sale, noce moscata, pepe, aglio in polvere, aroma naturale, preparato per brodo vegetale (contiene: SOIA, SEDANO)
Allergeni: glutine da grano, uovo, latte e derivati, sedano e soia
Shelf-life: 120 giorni
Valori nutrizionali medi per 100g di prodotto
Valore energetico: 257 kcal / 1082 kJ
Lipidi: 6.3 g di cui acidi grassi saturi 3.1 g
Carboidrati: 33 g di cui zuccheri 2.1 g
Proteine: 14 g
Sale: 1.2 g
Tortelloni are made with fresh pasta and a significant filling of fresh ricotta and spinach. This is a typical Italian product that usually pairs very well with vegetable sauces and fragrant melted butter. Do try it with a good pinot grigio.
€ 2,89
for 250g
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