€ 20,00 per 2 forme da 1 kg cad.
This bread is typical of the Molisano tradition of the town of Cercepiccola, in the province of Campobasso, in the mountains of the Apennine Molisano. Handcrafted, it uses only ingredients from the Molisano land and is baked in an ancient oven as per tradition.
HOW TO STORE IT
It should be kept in a cool environment, but not refrigerated, with the right humidity. For purchases over a kilo: cut into quarters and place in the freezer or blast chiller. Afterwards: thaw at room temperature and then place in a warm oven before serving.
Ingredients: whole wheat durum wheat flour from Senatore Cappelli, water, sourdough (gluten), salt.
Allergens: gluten
Nutritional values per 100g of product
kcal 300
fat 2 g
saturated fat 0.22 g
carbohydrates 60 g
sugars 1.59 g
protein 12 g
sodium 2 g
fiber 7 g
First place at the XIII Competition for the best traditional Breads and Bakery Products "Premio Roma", 2018.
Ingredients of high quality, pure spring water, mountain air, whole grain flour, long fermentation of over 24 hours, cooking in ancient ovens at low temperature and for a long time as it used to be done: the freshness of this product, thanks to these characteristics, remains such for one week.
Bread made with exclusive natural leavening using a 40-year-old sourdough starter. Wholemeal flour from Senatore Cappelli durum wheat ground stone, spring water, and sea salt.
Valori nutrizionali per 100g di prodotto
Energia: kcal 300
Grassi 2 g di cui saturi 0,22 g
Carboidrati 60 g di cui zuccheri 1,59 g
Proteine 12 g
Sodio 2 g
Fibra 7 g
The Senatore Cappelli durum wheat is a product that makes you feel the taste of ancient grains. It feels like eating bread from the past. Very flavorful and lasts a long time. It is the perfect bread for a bruschetta with oil, tomato, and a hint of garlic, in the southern style. Excellent also for tasty Tuscan crostini. Ideal for pairing with flavorful and spicy cured meats, 'soppressate', 'capocollo', and spicy sausages.
Shipping will be carried out every Monday afternoon
Dovrà essere tenuto in un ambiente fresco ma non refrigerato, con una giusta umidità. Per acquisti superiori al chilo: tagliare in quarti e porre in freezer o in abbattitore. Successivamente: scongelare a temperatura ambiente e poi mettere in forno tiepido prima di riporlo in tavola.
€ 20,00
per 2 forme da 1 kg cad.
Di seguito 8 di 875 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Regalo super apprezzato
BarbaraBresaola Punta d’Anca Valtellina IGP 1 kg, assolutamente strepitosa. Impossibile tornare indietro!
MicheleZeer goede verpakking en uitstekende smakelijke produkten aan democratiese prijzen
Michel de vosExcellent products and outstanding service. Highly recommended!
Enrico CozzoniOttimi prodotti di qualità, la spedizione è veloce il pacco arriva ben imballato, sono cordiali e comunicativi, sono molto soddisfatto, grazie e buon lavoro.
Rocco DidonnaJ'ai acheté les boissons Tormachio, goût oranges sanguines. Un délice à déguster bien frais. Pas sucré ni écoeurant, mais désaltérant. Je vous les recommande.
CANET ValéryTutto perfetto. Consigliato
Silvia de Santis4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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