Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews
Spaghetti & Mandolino - home page / Prodotti tipici / Antipasti, snack e salse

biologico Valpolicella Recioto jelly 100g

    Corrado Benedetti     Typical product VenetoVeneto

7,50 per vasetto da 100g

Warn when available

Add to favorites


Delivery in: 2 - 4 days
Availability: oncoming
Ingredient table / Allergens: Frutta a guscio, Sedano, Senape, Solfiti superiori a 10 mg/L



More infoLess info

Valpolicella Recioto jelly 100g

La gelatina di Recioto della Valpolicella ha un gusto particolarmente dolce ed elegante e si abbina perfettamente con le varie stagionature di Monte Veronese, con gli erborinati come il Veja e col mascarpone

Valpolicella Recioto jelly 100g: How is it produced

Corrado Benedetti, Veneto

INGREDIENTS Valpolicella Recioto jelly 100g

Nutritional values

Valpolicella Recioto jelly 100g: Use in the kitchen

Tasting notes

Valpolicella Recioto jelly 100g: pairings

How to store Valpolicella Recioto jelly 100g At its best

Why do we like this product?


7,50 per vasetto da 100g

Warn when available