Spaghetti & Mandolino - home page / Typical products / Cheeses / Vaccine cheeses

The best Italian cow cheeses- page 7

Il meglio dei prodotti tipici italiani è qui.
Spaghetti & Mandolino è quell'amico vero appassionato di prodotti alimentari e vini che nella vita ha assaggiato tutti quei prodotti difficili da trovare o che magari neanche conosci.
Spaghetti & Mandolino è l'Italia da gustare, ricerca tra le categorie di prodotti e trova i tuoi preferiti.

- page 7
filtri Show filters
 
Alpine Bagoss 24 months Slow Food Presidium 200g
Azienda Agricola Stagnoli Francesco
15,50
Add to cart
 
Sweet aged Sant'Andrea cheese 6 months 500g
Latteria Sant'Andrea
15,50
Add to cart
 
Aromatic aged in sage and rosemary 1/4 500g
Corrado Benedetti
16,90
Add to cart
 
Robiola wilted Valsassina with raw milk
Cibus Memoriae
16,90
Add to cart
 
Bettelmatt d'Alpeggio 200g
Bertolino
18,00
Add to cart
 
Baldus cow cheese half form 1 kg
La Casara Roncolato
18,50
Add to cart
 
Kinara lactose-free vegetable rennet 500g
Fattorie Fiandino
18,70
Add to cart
 
Take an abrupt Castelrosso 500g
Caseificio Pier Luigi Rosso
18,80
Add to cart
 
Blu Gins 1/8 form 300g
La Casearia Carpenedo
19,80
Add to cart
 
Blu di Lodi 500g
Caseificio Croce Angelo
20,10
Add to cart
 
Pan di Pan Vegetable Rennet 500g
Opere Casearie
20,10
Add to cart
 
Montebore Piedmontese Slow Food Presidium half form
Società Cooperativa Agricola Vallenostra
20,40
Add to cart
 
Caciocavallo di Forenza 500g
Il Parco delle Bontà
20,50
Add to cart

The best Italian cow cheeses- page 7: history and information

Only products from excellent manufacturers
Over 900 positive reviews