€ 7,90 per 200g ca.
The fresh goat cheese from Sardinia is made with milk from goats grazing among the classic Mediterranean scrub of Sardinia. It is aged for a maximum of 30 - 40 days, which gives it a particular creamy consistency inside and a very pleasant smell of fresh milk.
Pasteurized goat milk, calf rennet, microbial rennet, salt, lactic ferments.
Allergens: milk and milk-based products (including lactose).
Energia 338 kcal / 1402 kJ
Grassi 28,0 g di cui saturi 16,0 g
Carboidrati 0,5 g di cui zuccheri < 0,1 g
Proteine 21,0 g
Sale 1,2 g
The fresh goat cheese from Sardinia, in a portion of 200 grams, is excellent to serve at the table as a refreshing end to a meal or to include in some delightful cheese boards.
Great to pair with a slightly aromatic white wine such as the Arneis del Roero from Piedmont or the Lugana from Lake Garda.
€ 7,90
per 200g ca.
Di seguito 8 di 875 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Regalo super apprezzato
BarbaraBresaola Punta d’Anca Valtellina IGP 1 kg, assolutamente strepitosa. Impossibile tornare indietro!
MicheleZeer goede verpakking en uitstekende smakelijke produkten aan democratiese prijzen
Michel de vosExcellent products and outstanding service. Highly recommended!
Enrico CozzoniOttimi prodotti di qualità, la spedizione è veloce il pacco arriva ben imballato, sono cordiali e comunicativi, sono molto soddisfatto, grazie e buon lavoro.
Rocco DidonnaJ'ai acheté les boissons Tormachio, goût oranges sanguines. Un délice à déguster bien frais. Pas sucré ni écoeurant, mais désaltérant. Je vous les recommande.
CANET ValéryTutto perfetto. Consigliato
Silvia de Santis4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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