€ 26,00 per porzione da 500g ca.
The Vézzena cheese has been made for centuries in the Trentino alpine pastures of the Vézzena Plateau, using raw milk from grazing cows, traditionally aged for a long time in caves. It is a cheese particularly sought after for its organoleptic characteristics, due to the uniqueness of the herbs found in the Vézzena pastures.
It has a thin and hard rind of straw yellow color tending towards brown. The paste is compact and consistent, with scattered holes. With three years of aging, it is very suitable for grating.
The flavor is full and slightly spicy, rich with scents of herbs and meadow flowers.
The Vezzena aged in a cave for 3 years (which we present on this page in a 500g portion) is an excellent cheese both for the table and for grating.
In addition to the classic pairing with polenta, it is also great with honey. Try it grated on minestrone.
As a pairing, we recommend a Vino Santo Trentino and it goes well with a Trentino DOC Lagrein or a Trentino DOC Marzemino.
€ 26,00
per porzione da 500g ca.
Di seguito 8 di 878 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
A funzionato benissimo e rapido. Grazie
DanieleSpeditionen perfetta,Qualita ottima Made in ITALY.:)
Claudio CasamattaHo comparto da Spaghetti e Mandolino una piccola selezione di formaggi di qualità italiani. Spedizione veloce e ottima qualità dei prodotti
DemetrioRegalo super apprezzato
BarbaraBresaola Punta d’Anca Valtellina IGP 1 kg, assolutamente strepitosa. Impossibile tornare indietro!
MicheleZeer goede verpakking en uitstekende smakelijke produkten aan democratiese prijzen
Michel de vosExcellent products and outstanding service. Highly recommended!
Enrico Cozzoni4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!