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€ 27,50 per intero da 2kg
The Smoked Guanciale by Corrado Benedetti is a meat characterized by lean streaks within fatty parts and a soft flavor with hints of smokiness.
A recipe from Lessinia that winks at the bold flavors of Southern Italy: the neck and cheeks of the pig are salted, aged, generously peppered, and lightly smoked. The result is a cured meat that combines sweetness and substance in a unique flavor.
Carne suina (Origine: IT), sale, destrosio, spezie, aromi naturali, aglio, aroma di affumicatura. Conservanti: E252, E250. Antiossidanti: E301, E300.
Sliced thin on toasted bread and polenta or, sliced thicker, to prepare tasty sauces such as amatriciana or carbonara.
€ 27,50
per intero da 2kg
Di seguito 8 di 875 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Regalo super apprezzato
BarbaraBresaola Punta d’Anca Valtellina IGP 1 kg, assolutamente strepitosa. Impossibile tornare indietro!
MicheleZeer goede verpakking en uitstekende smakelijke produkten aan democratiese prijzen
Michel de vosExcellent products and outstanding service. Highly recommended!
Enrico CozzoniOttimi prodotti di qualità, la spedizione è veloce il pacco arriva ben imballato, sono cordiali e comunicativi, sono molto soddisfatto, grazie e buon lavoro.
Rocco DidonnaJ'ai acheté les boissons Tormachio, goût oranges sanguines. Un délice à déguster bien frais. Pas sucré ni écoeurant, mais désaltérant. Je vous les recommande.
CANET ValéryTutto perfetto. Consigliato
Silvia de Santis4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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