€ 7,60 per porzione da 200g ca.
The Toma Brusca Castelrosso is a traditional semi-hard cheese with a long maturation from Piemonte, made from pasteurized whole cow's milk and allowed to rest for acidification.
The flavor is fine, refined, and complex; moderately spicy, with possible presence of natural blueing in the more aged versions.
Cow's milk, salt, rennet, lactic ferments.
Allergens: milk
Average nutritional values per 100g of product
Energy: 370.96kcal / 1558.20kj
Fat: 29.30g of which saturated 18g
Carbohydrates: 0.80g of which sugars 0.80g
Protein: 26.80g
Salt: 1.32g
The Toma Brusca Castelrosso (which we present on this page in a 200g portion) is a cheese to enjoy by itself at the end of a meal, accompanied by a good strong red wine, such as a Barolo. It pairs excellently with chestnut honey or dandelion honey.
€ 7,60
per porzione da 200g ca.
Di seguito 8 di 878 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
A funzionato benissimo e rapido. Grazie
DanieleSpeditionen perfetta,Qualita ottima Made in ITALY.:)
Claudio CasamattaHo comparto da Spaghetti e Mandolino una piccola selezione di formaggi di qualità italiani. Spedizione veloce e ottima qualità dei prodotti
DemetrioRegalo super apprezzato
BarbaraBresaola Punta d’Anca Valtellina IGP 1 kg, assolutamente strepitosa. Impossibile tornare indietro!
MicheleZeer goede verpakking en uitstekende smakelijke produkten aan democratiese prijzen
Michel de vosExcellent products and outstanding service. Highly recommended!
Enrico Cozzoni4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!