€ 5,50 per 500ml
Vinegar is a condiment that is obtained from the acetic fermentation of wine through yeasts. In this case, the yeasts have been specially selected because they are part of the typical environmental flora of the region where it originates. It must contain a maximum quantity of acetic acid equal to 6%, as indicated on the label.
The famous mother of vinegar is the yeast that has formed naturally in the barrels due to exposure to air at room temperature of the wine. From it comes the heritage of acetic flora useful for obtaining the desired vinegar.
A divine vinegar that comes from a special selection of the Salvagno family using wines from Piedmont and Veneto. Dolcetto, Barbera, Nebbiolo, Amarone, and Valpolicella. Excellent for fresh seasonal vegetables and particularly flavorful sauces.
Don’t overdo the amount because it has a strong taste and could take away from the satisfaction of the flavor of the vegetables.
€ 5,50
per 500ml
Di seguito 8 di 875 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Regalo super apprezzato
BarbaraBresaola Punta d’Anca Valtellina IGP 1 kg, assolutamente strepitosa. Impossibile tornare indietro!
MicheleZeer goede verpakking en uitstekende smakelijke produkten aan democratiese prijzen
Michel de vosExcellent products and outstanding service. Highly recommended!
Enrico CozzoniOttimi prodotti di qualità, la spedizione è veloce il pacco arriva ben imballato, sono cordiali e comunicativi, sono molto soddisfatto, grazie e buon lavoro.
Rocco DidonnaJ'ai acheté les boissons Tormachio, goût oranges sanguines. Un délice à déguster bien frais. Pas sucré ni écoeurant, mais désaltérant. Je vous les recommande.
CANET ValéryTutto perfetto. Consigliato
Silvia de Santis4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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