€ 9,80 per porzione da 200g ca.
The Mountain Goat Toma is another small masterpiece from Opere Casearie. It is a cheese made from raw goat milk produced in Valchiusello, the valley where the cheese factory is located in Baldissero Canavese.
Its paste tends to melt in the mouth and has the characteristic sweet and delicate flavor that becomes more intense as it ages. The essential months of refinement take place in the cellar of Giuseppe Bernardinelli of I Sapori del Portico, maintained at controlled temperature and humidity.
The Goat Toma from alpine grazing with vegetable rennet (which we present here in a portion of about 200 grams) is perfect with a crunchy loaf of cafone bread and a good glass of dry and slightly aromatic white wine like Sauvignon Blanc and Pinot grigio.
It is an excellent ingredient for risottos, but it shines perfectly in a warm savory pie with caramelized onions and a floral pint of Blond Ale.
€ 9,80
per porzione da 200g ca.
Di seguito 8 di 878 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
A funzionato benissimo e rapido. Grazie
DanieleSpeditionen perfetta,Qualita ottima Made in ITALY.:)
Claudio CasamattaHo comparto da Spaghetti e Mandolino una piccola selezione di formaggi di qualità italiani. Spedizione veloce e ottima qualità dei prodotti
DemetrioRegalo super apprezzato
BarbaraBresaola Punta d’Anca Valtellina IGP 1 kg, assolutamente strepitosa. Impossibile tornare indietro!
MicheleZeer goede verpakking en uitstekende smakelijke produkten aan democratiese prijzen
Michel de vosExcellent products and outstanding service. Highly recommended!
Enrico Cozzoni4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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