€ 99,90 per forma intera 3 kg ca.
The Blu di Capra from Casara is made with fine goat milk from Lessinia. A goat cheese to which, in order to become blue-veined, Penicillium Roqueforti mycelium is added, which will create the typical blueing phenomenon.
The cheese is aged for about 60-90 days during which the texture becomes creamy and pleasantly sweet and tangy, with a nice aromatic quality.
Latte intero di capra pastorizzato, sale, caglio, fermenti lattici, P. Roccheforti e S.Cervisae selezionati.
Allergeni: latte e lattosio
Shelf-life: 90 giorni
Valori nutrizionali medi per 100g di prodotto
Energia: 268kcal / 1121kj
Grassi: 21g di cui saturi 0g
Carboidrati: 0,9g di cui zuccheri 0g
Proteine: 18g
Sale: 0,8g
The whole 3kg Blu di Capra is ideal for large events. It is spectacular to taste on a slice of yellow or taragna polenta from Valtellina or paired with various jams, mustards, and honeys. It is interesting on risottos. It pairs well with mellow wines with a sweet finish, such as a Passito or a Recioto di Soave DOCG.
It is the perfect synthesis of a delicate flavor, born from a sought-after balance between the characteristic taste of goat's milk and the fragrant note of the blue mold, and important nutritional characteristics: high digestibility, low cholesterol content, and an excellent source of protein and calcium. With a compact paste of ivory white color, Blu di Capra features typical gray-green veins, resulting from the maturation of natural molds during aging. The taste is extremely harmonious and satisfies even the most demanding palates.
È la sintesi perfetta tra un sapore delicato, frutto di un ricercato equilibrio tra il caratteristico sapore di latte caprino e la nota profumata dell’erborinatura, e caratteristiche nutrizionali importanti: alta digeribilità, basso contenuto di colesterolo, ottima fonte di proteine e calcio. Di pasta compatta, di color bianco avorio, il Blu di Capra presenta le tipiche venature grigio-verdi, frutto della maturazione, durante la stagionatura, di muffe naturali. Il gusto risulta estremamente armonico e soddisfa anche i palati più esigenti.
€ 99,90
per forma intera 3 kg ca.
Di seguito 8 di 875 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Regalo super apprezzato
BarbaraBresaola Punta d’Anca Valtellina IGP 1 kg, assolutamente strepitosa. Impossibile tornare indietro!
MicheleZeer goede verpakking en uitstekende smakelijke produkten aan democratiese prijzen
Michel de vosExcellent products and outstanding service. Highly recommended!
Enrico CozzoniOttimi prodotti di qualità, la spedizione è veloce il pacco arriva ben imballato, sono cordiali e comunicativi, sono molto soddisfatto, grazie e buon lavoro.
Rocco DidonnaJ'ai acheté les boissons Tormachio, goût oranges sanguines. Un délice à déguster bien frais. Pas sucré ni écoeurant, mais désaltérant. Je vous les recommande.
CANET ValéryTutto perfetto. Consigliato
Silvia de Santis4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
Scopri di piùServizio in collaborazione con TrustCart che raccoglie e cataloga i feedback di utenti che hanno acquistato su Spaghetti & Mandolino
✔ You have added the product to your cart!