Spaghetti & Mandolino - home page / / Pasta og ris

Hej, det valgte produkt er i øjeblikket ikke tilgængeligt, vi anbefaler dette!

Il Mulino - Pasta di Gragnano IGP - Pennoni Rigati

Il Mulino di Gragnano

Il Mulino - Pasta di Gragnano IGP - Pennoni Rigati

4,40 / 500g

Tilføj til kurv
Pastificio Temporin Veneto

biologicoSemulapenne 500g

3,00 for 500g

Advarsel når tilgængelig


Levering til: 2 - 4 dage,
Tilgængelighed: På vej
Ingrediens tabel / Allergener: Cereali contenenti glutine



Mere infoMindre info

Semulapenne 500g

La farina di semola che viene usata per la produzione della pasta è proveniente da grani che garantiscono pasta di spessore che mantiene molto bene la cottura. Si tratta di pasta trafilata al bronzo che viene essiccata a bassa temperatura per un periodo più lungo. 

Semulapenne 500g: Hvordan det bliver produceret

Pastificio Temporin, Veneto

Ingredienser Semulapenne 500g

Semola di grano duro, acqua

Allergeni: glutine da grano

Shelf-life: 36 mesi

Ernæringsværdier

Valori nutrizionali medi per 100g di prodotto

Energia: 361 kcal / 1530 kJ
Grassi: 1.5 g di cui acidi grassi saturi 0.5 g
Carboidrati: 72 g di cui zuccheri 3.2 g
Proteine: 13 g
Sale: 0.01 g

Semulapenne 500g: anvendelse i køkkenet

Ottima pasta per sughi a base di carne come ad esempio sugo rosso e bianco di Chianina IGP oppure per passata di pomodorino del Piennolo del Vesuvio DOP o per creme di asparagi e basilico fresco.

Smagsnoter

Semulapenne 500g: abbinering

Sådan opbevares Semulapenne 500g på bedst mulig måde

Hvorfor kan vi lide dette produkt?


3,00 for 500g

Advarsel når tilgængelig

Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Kun produkter fra fremragende producenter
Over 900 positive anmeldelser