Spaghetti & Mandolino - home page / / Oste

Hej, det valgte produkt er i øjeblikket ikke tilgængeligt, vi anbefaler dette!

Pecorino Re Nero 1 kg

Il Forteto

Pecorino Re Nero 1 kg

26,90 / 1 kg ca.

Advarsel til tilgængelighed
Azienda Agricola Bagnolo Toscana

biologicoPecorino Pienza semi-modnet rød, helt form 1,5 kg

61,90 for forma intera 1,5 kg ca.

Advarsel når tilgængelig


Levering til: 2 - 4 dage,
Tilgængelighed: På vej
Ingrediens tabel / Allergener: Latte



Mere infoMindre info

Pecorino Pienza semi-modnet rød, helt form 1,5 kg

È un formaggio tipico della Toscana, a pasta dura e ottenuto da latte di pecora pastorizzato. Prende il nome dall’antica cittadina rinascimentale di Pienza in provincia di Siena creata da Papa Pio II. Qui, attorno alle crete senesi, i pascoli sono poveri ma ideali per le pecore. Questa versione è rossa perché colorata con del succo di pomodoro. La sua stagionatura è di 30 giorni. Il formaggio si insaporisce molto di più con una bella componente dolce e leggermente piccante.

Pecorino Pienza semi-modnet rød, helt form 1,5 kg: Hvordan det bliver produceret

Azienda Agricola Bagnolo, Toscana

Ingredienser Pecorino Pienza semi-modnet rød, helt form 1,5 kg

Ernæringsværdier

Pecorino Pienza semi-modnet rød, helt form 1,5 kg: anvendelse i køkkenet

Ottimo formaggio da tutto pasto da abbinare anche a mostarda e miele o melata. Con vini rossi corposi della tradizione toscana come Chianti Riserva.

Smagsnoter

Pecorino Pienza semi-modnet rød, helt form 1,5 kg: abbinering

Sådan opbevares Pecorino Pienza semi-modnet rød, helt form 1,5 kg på bedst mulig måde

Hvorfor kan vi lide dette produkt?


Produkt af Azienda Agricola Bagnolo
Forpakket af La Casara

61,90 for forma intera 1,5 kg ca.

Advarsel når tilgængelig

Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Kun produkter fra fremragende producenter
Over 900 positive anmeldelser