Spaghetti & Mandolino - home page / / Pålæg af kød / Charcuteri

Hej, det valgte produkt er i øjeblikket ikke tilgængeligt, vi anbefaler dette!

Parma Skinke Riserva DOP uden ben hele

Prosciuttificio Ruliano

Parma Skinke Riserva DOP uden ben hele

450,00 / Intero disossato 8 kg ca.

Tilføj til kurv
Prosciuttificio Ruliano Emilia-Romagna

biologicoParma skinke DOP uden ben 1/8

40,39 for pezzo da 1 kg ca. S/V

Advarsel når tilgængelig


Levering til: 2 - 4 dage,
Tilgængelighed: På vej
Ingrediens tabel /



Mere infoMindre info

Parma skinke DOP uden ben 1/8

Perex suctum è il Parma DOP dell'azienda Ruliano di Langhirano. Una realtà di pregio che produce solo da allevamenti di suini in pianura padana e non usa nè conservanti nè additivi ma solo sale marino. Tutto il resto lo fa l'aria delle colline parmensi e il grado di umidità perfetto di questi luoghi dove da secoli si produce questa prelibatezza. È stagionato 18 - 20 mesi. Disossato e pressato.

Parma skinke DOP uden ben 1/8: Hvordan det bliver produceret

Prosciuttificio Ruliano, Emilia-Romagna

Ingredienser Parma skinke DOP uden ben 1/8

Ernæringsværdier

Parma skinke DOP uden ben 1/8: anvendelse i køkkenet

Ottimo prosciutto dal colore rosa con una bella marezzatura molto delicata e limitata. La carne è morbida e al palato si mostra molto solubile e succosa. Interessante la dolcezza equilibrata della sapidità e dell'aromaticità della carne stagionata. Un grande prodotto. Ottimo per aperitivi deluxe con bollicine metodo classico e vini di pregio prevalentemente bianchi. Anche con spumanti rosè fruttati. 

 

 

Smagsnoter

Parma skinke DOP uden ben 1/8: abbinering

Sådan opbevares Parma skinke DOP uden ben 1/8 på bedst mulig måde

Hvorfor kan vi lide dette produkt?


Produkt af Prosciuttificio Ruliano
Forpakket af La Casara

40,39 for pezzo da 1 kg ca. S/V

Advarsel når tilgængelig

Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Kun produkter fra fremragende producenter
Over 900 positive anmeldelser