Spaghetti & Mandolino - home page / / Oste

Hej, det valgte produkt er i øjeblikket ikke tilgængeligt, vi anbefaler dette!

Pecorino di Fossa Ovillis Ambrosia 500g

Gastronomia Beltrami

Pecorino di Fossa Ovillis Ambrosia 500g

27,90 / 500g ca.

Advarsel til tilgængelighed
Corrado Benedetti Veneto

biologicoPecorino di Fossa halv form

16,50 for metà forma da 600g

Advarsel når tilgængelig


Levering til: 5 - 7 dage,
Tilgængelighed: På vej
Ingrediens tabel / Allergener: Latte



Mere infoMindre info

Pecorino di Fossa halv form

Il Pecorino di Fossa di Corrado Benedetti (in questa pagina proposto nella versione metà da 600g) è un formaggio dal gusto piccante con sentori erbacei molto intensi.

Formaggio prodotto con latte di pecora. Una volta raggiunti almeno i quattro mesi di stagionatura viene deposto nelle fosse scavate nella roccia. Qui rimane 90 giorni racchiuso in sacchi di tela naturale, durante i quali il formaggio matura subendo fermentazioni. La stagionatura in fossa dona al formaggio un gusto forte ed un aroma intenso, ricco di sentori erbacei e minerali.

Pecorino di Fossa halv form: Hvordan det bliver produceret

Corrado Benedetti, Veneto

Ingredienser Pecorino di Fossa halv form

Ernæringsværdier

Pecorino di Fossa halv form: anvendelse i køkkenet

Lavorato in scaglie accompagnato da una gelatina di birra e fave di cacao.

Smagsnoter

Pecorino di Fossa halv form: abbinering

Sådan opbevares Pecorino di Fossa halv form på bedst mulig måde

Hvorfor kan vi lide dette produkt?


Produkt af Corrado Benedetti
Forpakket af Corrado Benedetti

16,50 for metà forma da 600g

Advarsel når tilgængelig

Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Kun produkter fra fremragende producenter
Over 900 positive anmeldelser