Spaghetti & Mandolino - home page / / Oste

Hej, det valgte produkt er i øjeblikket ikke tilgængeligt, vi anbefaler dette!

Pecorino di Fossa Ovillis Ambrosia 200g

Gastronomia Beltrami

Pecorino di Fossa Ovillis Ambrosia 200g

11,50 / 200g ca.

Advarsel til tilgængelighed
Corrado Benedetti Veneto

biologicoPecorino di Fossa 300g

8,60 for 1/4 da 300g

Advarsel når tilgængelig


Levering til: 5 - 7 dage,
Tilgængelighed: På vej
Ingrediens tabel / Allergener: Latte



Mere infoMindre info

Pecorino di Fossa 300g

Il Pecorino di Fossa di Corrado Benedetti (in questa pagina proposto nella versione 1/4 da 300g) è un formaggio dal gusto piccante con sentori erbacei molto intensi.

Formaggio prodotto con latte di pecora. Una volta raggiunti almeno i quattro mesi di stagionatura viene deposto nelle fosse scavate nella roccia. Qui rimane 90 giorni racchiuso in sacchi di tela naturale, durante i quali il formaggio matura subendo fermentazioni. La stagionatura in fossa dona al formaggio un gusto forte ed un aroma intenso, ricco di sentori erbacei e minerali.

Pecorino di Fossa 300g: Hvordan det bliver produceret

Corrado Benedetti, Veneto

Ingredienser Pecorino di Fossa 300g

Ernæringsværdier

Pecorino di Fossa 300g: anvendelse i køkkenet

Lavorato in scaglie accompagnato da una gelatina di birra e fave di cacao.

Smagsnoter

Pecorino di Fossa 300g: abbinering

Sådan opbevares Pecorino di Fossa 300g på bedst mulig måde

Hvorfor kan vi lide dette produkt?


Produkt af Corrado Benedetti
Forpakket af Corrado Benedetti

8,60 for 1/4 da 300g

Advarsel når tilgængelig

Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Kun produkter fra fremragende producenter
Over 900 positive anmeldelser