Spaghetti & Mandolino - home page / / Forretter, snacks og saucer
La Fabbrica delle Olive Campania

biologicoOliven uden sten i lage 500g

3,50 for 500 g

Advarsel når tilgængelig


Levering til: 2 - 4 dage,
Tilgængelighed: På vej
Ingrediens tabel / Allergener: Lupini



Mere infoMindre info

Oliven uden sten i lage 500g

Le Olive nere denocciolate in salamoia de La Fabbrica delle Olive sono della varietà greca Kalamata e rappresentano, nella loro semplicità, una vera esplosione di gusto e sapore.
Essendo denocciolate al naturale, si presentano versatili nella preparazione di primi o secondi piatti.

Ingredienti: olive nere (Kalamata) senza nocciolo, acqua, sale, acidificante. Senza gluconato ferroso.
Allergeni: può contenere tracce di lupini
Valori nutrizionali per 100g di prodotto:
Energia 735 kj / 179 kcal
Grassi 18g di cui acidi grassi saturi 3g
Carboidrati 1g di cui Zuccheri 0g
Fibre 4,2g
Proteine 1,3g
Sale 5g
Shelf Life: 12 mesi

Oliven uden sten i lage 500g: Hvordan det bliver produceret

La Fabbrica delle Olive, Campania

Ingredienser Oliven uden sten i lage 500g

Ernæringsværdier

Oliven uden sten i lage 500g: anvendelse i køkkenet

Le Olive nere denocciolate in salamoia de La Fabbrica delle Olive sono ideali per condire spaghetti al sugo, peperoni in padella o scarole stufate. Ottime come ingredienti per antipasti, insalate, pizze o per arricchire filetti di carne o pesce.

Smagsnoter

Oliven uden sten i lage 500g: abbinering

Sådan opbevares Oliven uden sten i lage 500g på bedst mulig måde

Hvorfor kan vi lide dette produkt?


3,50 for 500 g

Advarsel når tilgængelig

Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Kun produkter fra fremragende producenter
Over 900 positive anmeldelser