Spaghetti & Mandolino - home page / / Oster

Hey, produktet du har valgt er ikke tilgjengelig for øyeblikket, vi anbefaler dette!

Pecorino Re Nero 1 kg

Il Forteto

Pecorino Re Nero 1 kg

26,90 / 1 kg ca.

Varsel om tilgjengelighet
Azienda Agricola Bagnolo Toscana

biologicoPecorino fra Pienza halvmodnet rød hel 1,5 kg

61,90 for forma intera 1,5 kg ca.

Gi advart di nærr når ledig


Levering i: 2 - 4 dager,
Tilgjengelighet: På vei
Tabell over ingredienser / Allergen Latte



Mer infoMindre info

Pecorino fra Pienza halvmodnet rød hel 1,5 kg

È un formaggio tipico della Toscana, a pasta dura e ottenuto da latte di pecora pastorizzato. Prende il nome dall’antica cittadina rinascimentale di Pienza in provincia di Siena creata da Papa Pio II. Qui, attorno alle crete senesi, i pascoli sono poveri ma ideali per le pecore. Questa versione è rossa perché colorata con del succo di pomodoro. La sua stagionatura è di 30 giorni. Il formaggio si insaporisce molto di più con una bella componente dolce e leggermente piccante.

Pecorino fra Pienza halvmodnet rød hel 1,5 kg: hvordan det lages

Azienda Agricola Bagnolo, Toscana

Ingredienser Pecorino fra Pienza halvmodnet rød hel 1,5 kg

Næringsverdier

Pecorino fra Pienza halvmodnet rød hel 1,5 kg: Bruk i kjøkkenet

Ottimo formaggio da tutto pasto da abbinare anche a mostarda e miele o melata. Con vini rossi corposi della tradizione toscana come Chianti Riserva.

Smaksnotater

Pecorino fra Pienza halvmodnet rød hel 1,5 kg: abbinamenti

Hvordan lagre Pecorino fra Pienza halvmodnet rød hel 1,5 kg på best mulig måte

Hvorfor liker vi dette produktet?


Produkt av Azienda Agricola Bagnolo
Pakke fra La Casara

61,90 for forma intera 1,5 kg ca.

Gi advart di nærr når ledig

Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Kun produkter fra fremragende produsenter
Over 900 positive anmeldelser